air max bälte airbagen försäljning til

bälte airbagen försäljning till flygbolag

den nya regeringen förordningar är att stimulera näringslivet i phoenix företag som tillverkar säkerhetsbälte krockkuddar för flygpassagerare.

amsafe industries inc. sa tidigare denna månad att dess säkerhetsbälten är nu tillgänglig på cirka 35 000 platser på luftfartyg som drivs av över 60 flygbolag i världen.

förra året, federal aviation administration regler om kraschen överlevnadsförmåga gick i kraft för alla nya kommersiella passagerar flygplan.sedan dess har efterfrågan på säkerhetsbälten ökar, företaget säger, och andra länder som tillämpar samma regler.

”det är inte global än”, sa joe smith, amsafe chef på bältet air bag. ”men vi hoppas att resten av världen under de kommande åren kommer att följa, så blir det universella. ”

den regel som kräver att stå emot en krasch flygstolar inverkan på upp till 16 gånger tyngdkraft under retardationen.

många utländska transportföretag som för att se till att deras luftfartyg uppfyller de senaste bestämmelser, även om deras land inte kan specificera de krav, smith sa.

företaget har investerat miljontals dollar med bältet på marknaden, i enlighet med ett uttalande som nyligen gjordes av amsafe vd terence lyons.bälten har använts sedan 2001.

integrerad i höftbältet del av bältet, säkerhetsbälte airbagen ökar på mindre än 90 millisekunder och till skillnad från automotive airbags, säkert bygger upp och iväg från den sittande, vilket gör den till en säker återhållsamhet för passagerare i alla åldrar, inklusive barn, företaget säger.
air max

luftfartsverkets regler kräver starkare säten och avstånd krav så att folk som slår sina huvuden på sätena framför dem eller för skott har air max en bättre chans att återstående medveten att lämna planet.

i vissa fall har flygbolagen för att avlägsna platser så att passagerare inte träffar sätena framför dem eller skottet så hårt.avlägsna platser betyder mindre intäkter för flygbolag, så att vissa har valt att krockkudden bälten i stället.flygbolag kan också använda säkerhetsbälten om de väljer att lägga till fler platser.

”det ger dem större flexibilitet på deras interiörer” smith sa.regel har visat intresse för säkerhetsbälten, smith sa.

bälten även kan ses på amerikanska och delta airlines.alaska och continental både plan a air max tt använda dem, smith sa.

flygbolagen efter att differentiera sina affärer och första klass är också använda säkerhetsbälten i fiskbensmönster säten, skida att erbjuda mer integritet och till och med helt platt fällbara säten, smith sa.

”vi har haft ganska många flygbolag som har använt dem på varje plats i denna klass av service”, sade han och tillade att virgin atlantic dragen minst 1500 airbagen utrustade platser över hela världen air max i sitt bidrag klass.kina pacific airways, som är baserat i hongkong, som antogs bälten 2007 för varje ekonomi och bidrag som säte för en del av dess boeing och airbus modeller.

amsafe också gör sin bälten för allmänflyget användningsområden.de kommer som standardutrustning för piloten och andrepiloten i de flesta nya enmotoriga kolvmotorflygplan.