nike air max ”baglady i bay streetgrått

”baglady i bay street

grått hår, hängande och behöver lite botox injektioner, du ser dig själv ständiga iögonfallande i hjärtat av yorkville, toronto är toniest shopping distriktet.din helt oförtjänt ex – man vietnameser tidigare i en porsche med 30 blondin vid hans sida.åh nej.varför är den äldre versionen av dig själv lite svårt att driva en misshandlad kundvagn, mycket hög med personliga tillhörigheter, förpackade i utslitna plastpåsar?du vaknar upp kallsvettig….

om detta scenario eller några andra ändringar av den ”gamla, fattiga och av nike air max med all värdighet” som tema är din värsta mardröm, du är inte ensam.

många kvinnor oavsett hur framgångsrik lider av ”baglady syndrom,” rädsla att de inte har tillräckligt med sparade pension, förklarar sandra pierce, en finansiell rådgivare till toronto är blackmont kapital.(män har sina egna problem, även om de ofta fokuserar på deras förmåga att vara en god försörjare, säger hon.)

”det är en irrationell rädsla att mycket framgångsrika kvinnor har, att de kan förlora allt”, säger pierce, som är känd som ”den baglady i bay street” för mottagen) kopplingen väska hon nike air max levererar till en blivande klient (med tillgångar på 500000 dollar eller mer) med en lapp som lyder, ”lider du av baglady syndrom?”

i ett meddelande som övertygar stödmotta nike air max garen om att ”finansiella egenmakt är i väskan,” förklarar mer om tjänster av blackmont är fox pierce segal – gruppen, som förvaltar 150 miljoner dollar för 135 med stor nettoförmögenhet hushåll.

men i många fall sådan rädsla är irrationell, ”baglady” tema ”verkligen är en sträng hos kvinnor mer och mer”, säger pierce.

”det är inte att de oroar sig för att vara ute på gatan.de oroar sig över att inte ha nog med pengar att hålla kontroll över sina liv. ”

för pierce, som nyligen blev 50, det första träffen hem för 15 år sedan när hon hörde en intervju där sherry lansing, en före detta vd för paramount och den första kvinnan att leda en stor film studio, uttryckt sin djupa oro över att bli en ”påse” dam ”.

”gud, jag trodde, jag har blivit avslöjad.jag skulle bli mycket framgångsrika, men jag hade fortfarande dessa inre oro ”, säger pierce, och tillade att fram till det ögonblick, hade hon varit oförmögen att uttrycka sin egen oro, även efter en lång karriär som finansiell rådgivare.hon började inse att många andra kvinnor skulle omfatta såväl och började att strukturera sin klient rådgivande strategi runt som ger kvinnor att utveckla en ekonomisk plan och mer full förståelse för deras investeringar.

p nike air max roblemet med irrationella rädsla är det ofta leder till handlingsförlamning eller avslag, säger hon.

detta förklarar varför många skickligaste kvinnor lämnar ekonomiska planeringen av sina makar, trots ett högt skilsmässotal och det faktum att många kvinnor att överleva deras makar, säger hon.

i själva verket, förlust av en make / maka genom skilsmässa eller dödsfall är den ledande katalysator – kanadensiska kvinnor att ta ansvar för sin finansiella planering och investeringar, enligt 2007 års td waterhouse kvinnliga investerare opinionsundersökning.

fortfarande, 60 procent av kvinnorna som övervakas av td waterhouse sa att de hade ingen beredskapsplan ifall deras make / maka plötsligt dog eller blev allvarligt sjuk.och endast 16 procent av de kvinnor som sa att de hade en finansiell plan ”b” i händelse av skilsmässa.

patricia lovett reid, vice ordförande för td waterhouse kanada inc., säger att valresultatet visar kvinnor är ”alltför beroende av sina partner när det gäller finansiell planering och förvaltning av hushållens investeringar.”

”ingen tycker om att tänka på skilsmässa, låt vara att planera för det” lovett reid säger ”.men nästan fyra av tio äktenskap slutar före den 30: e bröllopsdag. ”

ytterligare, td waterhouse undersökning uppgav endast en av fyra kvinnor hade en formell finansiella plan och bara hälften var involverad i förvaltningen av sina investeringar.hela 50 procent medgav att de inte vet mycket om sina investeringar och låta andra göra sina investeringsbeslut.undersökningsdata hitta genomsnittsåldern på änkeståndet söder om gränsen till 56.

under tiden hon noterar kännetecken är att sälja mer och mer ”grattis på 100 – årsdag” kort varje år. ”om du har 30 år före dig, det är värt lite planering ”, säger hon.

om pierce fick som hon ville att kvinnor skulle göra en bedömning av deras ekonomiska situation i sin 30 – 40 – årsåldern.

men för många, inklusive sig själv ”- ögonblick” inte kommer förrän om 50 år.hon säger, ”det är aldrig för sent.”

det första steget, med eller utan finansiella rådgivare, är att bedöma och utveckla ett ledat finansiella plan, säger pierce. ”hur ser du dig ditt liv? ”

för att upprätthålla deras livsstil i pension, många kanadensare behöver besparingar som kan generera 80 procent av deras löpande inkomster, säger hon.

”du borde betala dig själv först, även om det bara är 10% av din inkomst”, sa hon, med hänvisning till de råd som hittade