nike air max ”baglady papper”forna reda

”baglady papper”

forna redaktören alexandra penney investerat med bernard madoff – pengar som hon hade sparat sen hon var 16.när madoff greps i en av världens största pyramidspelen, penney förlorade allt.

i sin bok ”baglady papper: den ovärderliga erfarenhet av att förlora allt,” penney historia fasor kände hon sig när hon leva besparingar smet iväg och hennes kamp för att dra ut på dyket.

nåt fruktansvärt har hänt, men jag kan inte komma ihåg vad det är.jag snubblar ur sängen, sätt på tv: n, går in i duschen och stanna där i nästan en halvtimme med varmt vatten strömmade över mig, och hoppas att den kommer att bidra till att mildra de negativa joner topp till tå panik.

jag är förlamad från tidig morgon nyhetsbrev.mer skrämmande tankegångarna överfall mig hemska syner av statligt institutioner för sjuka, gamla människor där slån eyed skötare dr nike air max og du och binda fast dig i rullstol.

paul har lämnat en lapp på min spegel som han var tvungen att gå hem och ringa honom om jag behöver nåt.han ska kolla med mig senare.jag öppnar dörren o nike air max ch new york times, som vanligt, är där.jag kan bara bära en blick på löpsedlarna.

jag är nära att illamående med oro, men än en gång, jag måste göra något.jag kan inte sitta här ensam.- en idé slår mig: jag kommer att gå till mf kontor.det är bara två kvarter bort.

jag klär mig som jag vill för någon annan dag att arbeta i studion jeans, nyligen har strukit vit skjorta (mer om mina många vita skjor nike air max tor senare) nike air max , hermes kelly väska (inköpt när jag var redaktör på conde nast hur mycket får jag för den på ebay, undrar jag?, goosedown jacka med pälskrage och små guldringar från min mor.dressing noggrant i min normala kläder är lite tröst avståndet mellan mig och min väska, lady farhågor.

jag närmar mig väktare och säger, ”vi är madoff – kunder och vi måste gå upp till hans kontor tack.” en del av mig vet att det aldrig kommer att hända, men jag tror att det som i går, kan allt hända.

när folk hör mig hövligt men bestämt be att få upp de överensstämmer.den blonda sable kvinna sa till mig: ”du har rätt attityd.låt oss gå upp dit!jag har förlorat allt. ”