nike air max ”baglady” saknar märkningd

”baglady” saknar märkning

det är ofta eftersom nyheter återspeglar livet självt, en komplicerad resa, där svarta och vita moralisk visshet oftare är förvirrat många nyanser av grått.

så var det den här veckan, med ”lyckligt slut” till stjärnan är historia om toronto violinist jim wallenberg, som förlorade sin värdefulla $70000 violin för nike air max ra helgen när han lämnade det i centrum spårvagn skydd.på onsdag, wallenberg har sin fiol och wayne wulff, samlas in en belöning på 1 000 dollar för att returnera instrument.sist wulff planerade en resa till vegas med sin inkomst.

och för att enligt uppgift, ”högt kvinna med en kundvagn fylld med flaskor, väskor och registreringsskyltar” som tydligen hittade violin, och till vilka wulff betalade 35 dollar och en silverfärgad ring att få henne att göra mig till honom, det är där den här historien och dess rapportering blir mer – komplex.som läsaren jennifer coolbear så träffande formulerade den i ett brev till redaktören: ”historien om den förlorade violin blir historien om en förlorad själ.”

många star läsare var rasande över resultatet av den här historien som en ansiktslös, anonym kvinna, som beskrivs i star berättelser som ”baglady” gått miste om möjligheten att samla in en del av wallenberg är generös belöning.många läsare uttryckt åsikten att den här kvinnan blev rånad av hennes belöning.en läsare, liksom flera star journalister, utforskade moraliska konsekvenser för rapportering av denna historia, ifrågasätter om denna anonym kvinna var också berövat henne mänsklig värdighet i att märkas som ”baglady i toronto star.

”jag trodde det var en underlig fras att läsa i stjärnan.jag tror det är nedlåtande och osympatiska, ”sa att mike zimmerman, 50, en läsare i nästan 40 år.

en stjärna journalister tror att ”baglady” etikett som inte hör hemma i en tidning som länge har lett kampanjer för att göra livet bättre för de mest utsatta i vårt samhälle, senast med dess enastående krig m nike air max ot fattigdomen – serien, utsett i förra månaden av nationella tidningar i pris.

som reporter andrea gordon uttryckte sig så vältaligt, ”jag finner det oroande att efter lanseringen av ett vederbörligen offentliggjort krig mot fattigdom och för att leda vägen för sociala frågor och medkänsla, stjärnan skulle tillgripa att använda baglady” avser en person som ingen vet något om, och någon som kan eller inte kan har mentala problem men förtjänar respekt som en människa.

”vår användning av språk och fraser som är det viktiga, och vi bör vara ledande i bli av med dessa characterizations.”

jag sa till henne att jag delar hennes besvär i att se detta anonym kvinna märkt som en baglady.flera andra nike air max uttryckt samma åsikt.en chefredaktör säger att han beklagar att han inte kraftfullt uttryck för dennes obehag efter den första dag är historia.

de två journalister som arbetade på den här historien gjort stora ansträngningar för att rapportera på ett rättvist och inte låta några personliga åsikter om wulff åtgärder förvrida sina artiklar.och med tanke på att ordboken definierar baglady som ”en hemlös kvinna som bär hennes ägodelar runt i en shoppingväska”, de tyckte det var en bra beskrivning. ”hon var som att trycka på en vagn med shoppingväskor hänger på handtagen och fäst på sidan ”, sade sarah boesveld.”om det är obekväm med ordet, det kan vara för att samhället tillåter en sådan sak att hända, inte med beskrivning av sig själv. ”

det är en bra utgångspunkt, men jag tycker ändå att stjärnan måste hålla sig till en högre standard.väska lady ”är för mig en omänsklig, sexistiskt etikett som innehåller lättvindiga bilder, men räcker inte för att fånga denna komplexa anonym kvinna, eller de många som inte delar hennes situation.jag är rädd för att det gör det möjligt för oss att avskeda henne på samma sätt många avvärja deras ögon när de går förbi de människor som lever på våra gator.

varje persons historia är unik och trots stora anst nike air max rängningar, stjärnan har ännu inte hittat kvinnan.om och när vi gör det, jag förväntar mig inte ett lyckligt slut här, men jag hoppas att vi då kommer att se människan än etiketter.