nike air max ”ben” kroppen i säcken ”samman

”ben” kroppen i säcken ”sammanfattning

kvällens episod av ben var kroppen i väskan. ”innan vintern avbrott, brennan erkände att hon beklagar att booth.hur kommer detta att påverka dem och hannah?

offret

fragment som de behöver skölja ner i avloppet, och jag jobbar på det.båset stänger av walkie – talkien och att de inte hör när jag säger åt dem att backa undan, så de får omfattas av kött och ben fragment.

edison är tillbaka och frågar sig varför det är så tyst. han verkar ha ändrat åsikt om vad han vill ha, tack vare sin flickvän.han säger åt dem att offret hade mild skolios, men paisleys föräldrar har varit svår att nå.edison frågar cam om hon dejtar en gynekolog han har verkligen förändrats.

godis tittade i paisleys sociala nätverk sidor.hon har många bilder och vänner, men bara träffat regelbundet med nicole.men det sista meddelandet från nicole avslutade sin vänskap.jag vill inte prata om hannah och brennan.

nicole säger söta de kämpade för paisley köpte henne en falsk väska och hon var förödmjukad.hon säger att hon har hämnas hon defriended henne.

– hon var att hodgins mat medan han fortsätter att arbeta på sjön, men hon blev hungrig och åt upp det mesta.hon gillar grannskapet och föreställer sig sina barn i den.hon vill att de ska få ett ”vi”. han hittar en bit papper i paisleys hår och benfragment.

booth säger att hannah om brennan och säger att det är i det förflutna.hannah sa att hon är glad att han berättade för henne, men vet inte vad jag ska säga till honom.

– tror inte att kroppen är paisleys på grund av den långa lårbenet.

vem är offret?

hannah upphäver lunch med brennan och angela förklarar att hon undviker henne.angela ökar bilder på papper: det är en speciell taoism formel för att bota skelettproblem (eventuellt henne skolios).

– brennan hitta vem som gjorde papper och upptäck nike air max a att offret var jenny yang, apotekspersona nike air max l fästman.han hade inte hört av henne nike air max i en vecka. de bråkade om hennes val av vänner.jenny var vänner med paisley.

edison gratulerar hodgins, för att bli en far och fortsätter att försöka först nike air max å varför han var så dras tillbaka.han brukade jobba på nsa.de försöker att lista ut hur man ska få ben ur håret och cam föreslår balsam.

– brennan upptäcker att mamma liu säljer förfalskade väskor.det är när polisen kommer och griper henne.

falska väskor

eric anderson förklarar varför tittar på falska väskor är så viktigt.jenny tipsade dem.

– han säger – och angela kommer att vara ”bisarra [och] fantastiska föräldrar. han vill inte prata om att jobba på nsa, men är nyfiken om booth brennan hannah triangel.pengarna är på brennan och booth.

brennan hittar hannah och vill veta varför hon undviker henne.hon förklarar att booth sa vad som hände.du sa att hon inte ville skada henne.hannah sa att hon förstår och vill inte förstöra deras vänskap.hon säger att hon har att gå men planer för drinkar senare.

mamma liu hävdar att hon inte döda någon och att jenny var en bra tjej till skillnad från hennes vänner.hon säger att jennys vän är skyldig henne pengar och jenny gick hem till henne för att samla in pengar till mamma liu.

godis upptäckte att paisley ignorerade en vän begäran från jenny.ingen har sett paisley, men hon har alltid sin pet – chi – chi med henne och hade halsbandet inkopplad.

edison upptäckte att jenny dog av trubbigt våld.

de hittade paisley hon hade hennes mage pumpad efter för mycket alkohol och piller.

vad hände egentligen?

booth frågor paisley i ambulansen, men hon sa att hon kände knappt jenny.hon har en teddybjörn cam i hennes rum för brody att se henne med andra killar och säger att han har det.

brennan noterar att det verkar jenny var plockade upp och slog ner en dusch munstycke.

brody ger dem en nalle och booth och godis på bandet.de ser jenny på det från natten av mordet.

edison säger dem att bitar kvar från skallen återuppbyggnad är faktiskt hår med noshörningshorn som används i traditionell kinesisk medicin.jenny är fästman kommer att svara på några frågor.