nike air max ”ben” säsong 6 avsnitt 10 ”kro

”ben” säsong 6 avsnitt 10 ”kroppen i väskan?

i ”ben” säsong 6 avsnitt 10 ”kroppen i väskan,” en ganska – – man in en tjusig lägenhet i new york f nike air max ör att hitta en torra kropp i skuggan.man måste säga att åtminstone janet leigh var skonade den förödmjukelse.- spoila inte säkert att följa.

booth är på hans intelligens är slut.ben har erkänt sina känslor för honom, och i stället för att låta det gå med ”nej, jag är med hannah, han vill förstöra saker genom att diskutera det med hannah.godis, som borde ha pratat med honom i denna idé, inte hindra honom.och dr brennan, ska vara den karaktär som är socialt oduglig!

– tillbaka till grova kropp i duschen.det visar sig att det är en flicka som sålde den flicka som ägde lägenheten kopia, falska handväskor.ett förhör i lägenheten ägare och obscent material från en dold kamera tillhandahålla mer ledtrådar och mer röd sill och strömming tills den riktiga mördaren är visade: en utredare i falsk väska operation.

också, hodgins och angela, som börjar visa hennes lilla bulle i ugnen, är ett ovanligt val till ett hem för att ta hand om barnet.de är en så charm nike air max erande par, och man hoppas att de sista.

tillbaka till ben / hannah problem.det är en intressant konstnärliga val.det finns inga slagsmål, inga löften att slåss över de fattiga, älskad booth.ben och hannah faktiskt beslutar sig nike air max för att hantera saker som vuxna människor, det vill säga ben beslutar att det är dags för henne att gå vidare med.

till och med slutet av avsnittet, de pratar och skrattar tillsammans med drycker som bästa vänner för alltid borde.men fansen nike air max förväntar oss att vid någon tidpunkt under serien ben och booth måste få ihop.man hoppas att det här inte är uppnått genom att döda hannah, en förtjusande kvinna, för att få henne ur vägen i typiska kortvarig tv – mode.

en antydan om hur saker och ting kanske hände i slutet av avsnittet när vissa kräket försökte ragga upp både hannah och ben för en trekant.klart de sprängde fräcka man.men de är inte införas bara bilder.detta kan vara en förebådar en lösning för fläktar som innebär att hannah återstående levande och ben får sova med booth.

efter allt, visa redan korsat rubicon genom att göra en angela bisexuell.vad skulle vara fel i en liten mnage en trekant bland vänner?