nike air max ”bibliska översvämningar” spri

”bibliska översvämningar” sprider sig i hela förenade kungariket i värsta nederbörd i över 200 år foton synpunkter

det är en vacker solig dag här i norra england.men om vi hade haft översvämningar som du inte skulle se några spår av reaktion från regeringen, utom falska sympati.

men när det händer i miljonärer ”kommuner i sydöstra south – west, som påverkar en handfull rika gnällspikar deras mysigt livsstil, plötsligt miljarder pund är intecknade, militära kallas i konservativt liberala politiker – – att vara med på tv lovande åtgärder, eftersom detta område är deras naturliga valkrets.

ta pengar som spenderas i afghanistan.ta pengar som används för att återuppbygga infrastrukturen i afghanistan.lätt för brittiska regeringen att spendera pengar slåss i främmande land.svårt för samma regering för att behandla det medborgare rättvist på naturkatastrofer.- guds vilja kommer att vara vakna kallar för en del av förenade kungariket.det är dåligt väder att komma.jag tvivlar på att många politiker med kraft kommer att vakna upp, fylld nike air max a vaxat fett med sina egna mycket pengar och ständigt upp med försvaret på hypotetiska utländska djävlarna.mest sannolikt inte kommer att förändras, som vanligt.de rika blir rikare.medelklassen nike air max sjunker i lera.

nu när den hårt regn faller de politiker som har att göra diffrent prioriteringar.

kom ron att finansiera moore pengar för att skydda sin citizents från effekterna av klimatförändringarna.

klimatförändringen för europa kommer att vara särskilt farligt för gb, beneluxländerna och norra tyskland.eftersom detta områden som kommer att drabbas hårdast av den nya transatlantiska monsun.vi har redan sett vad denna nya transatlantiska nike air max monsun gjorde i new york.- det blir översvämning i väst, varm sommar i syd – och massa forrest eld i östra europa.

förenade kungariket i södra kusten på 80 / 90 mph gale kraft vind och regn, vi lever i havet, men som ännu inte råd eller organ har erbjudit oss inga slagpåsar och det finns en risk för översvämningsdrabbade området!

vad har rådet gjort med miljoner som var avsedd att an nike air max vändas för skyddsvallar?

– de bor i ett dyrt hus, kör några dyra bilar blir stor lön checkar tillsammans med utgifter, men bortsett från det de gör nåt förrän vi alla är under vatten.

miljöministern är översvämning budget på en fågel reservatet = det, ditt problem, andra problem var budgeten var bara 2 miljoner i alla fall, floder och översvämning sätt inte har genomförts sedan 1995 = det räddade några pund då, nu måste vi gå till holand att låna några stora pumpar för att gå på vattnet. från och med den honkys i windsor och wraysbury eftersom det kom för nära för att spara pengar regeringen köpte bara 14 ”dia pumpar = väl rädda mer pengar där igen, listan bara fortsätter vi leder med en okänd massa utbetalda skämt pojkar som säger vem fick skulden!