nike air max ”bieber – feber” kommer till s

”bieber – feber” kommer till stadion

även om justin bieber dök upp för en timme senare än planerat start på hans konsert, han kunde inte göra fel med hans 15500 skrikande fans.

som anges i greensboro för hans ”tro” turné på lördag, bieber utförs till utsålt består huvudsakligen av unga flickor och äldre – och alla av dem blev galen när de kanadensiska dök upp på scenen.en klocka som räknas av från den 10 minuter märket när han skulle d nike air max yka upp.

på de 27 sekunder, skrikande återupptogs och inte sluta förrän två skärmar inte avslöja bieber, kommer ner i en vit kostym, två 8 fot silver vingar fäst vid honom.

han utförde ”i hela världen,” vingar lossa, svassar runt arenan med upp dansare.det var många unga flickor i publiken en så ung som 5, med sina mödrar.men bieber prestanda var fylld med helt koreograferad pg 13 åtgärder som ingår i skrevet i och med att ”medan gnola skulle han vara din man.”

under de första två sånger bieber utförs solglasögon.när han tog bort dem innan hans tredje låten, och frågade dem, ”hur är läget?”skriken var öronbedövande.de blev ännu wilder när han tog bort hans jacka, vilket visar ett linne.

bieber är fans är fanatiker.överallt du tittade på konserten, justin bieber är halva flin stirrade tillbaka från väskor, ryggsäckar, t – tröjor, tröjor och hemgjord affischer, där flickorna ”kärlek för alla.

flera bilar rullade in i greensboro coliseum parkeringsplats som påstår att de är ”beliebers.”

”den framtida mrs bieber,” en läsa.

detta var den första konsert för mikayla – 13, från fayetteville….mikayla var klädd i en lila baseboll hatt med en stor vit ”jb” på det, en lila justin bieber väska, en justin bieber – t – tröja, en lila tröja bieber favoritfärg lila – hörlurar, justin bieber köln och silikon justin bieber – armband.

när hon talade om sin idol, mikayla nästan hyperventilerade.

”jag gillar sånger,” bra ”och” så länge som du nike air max älskar mig, f nike air max ör att det är mitt hjärta, ”sa hon.

mikayla sa att hon hoppades att hon skulle få möjlighet att ta bieber hår, och undrade om det luktade enhörningar, som hon hade hört i en intervju på internet med en musiker.

mikayla har varit ett fan av bieber sedan han var 14 och första betalade hans musik på youtube, sa hon.

kendall nelson, 12 och logan poteat, 13, kom till bieber är 2013 tror konsert från new bern.båda sa att de har varit anhängare av singer, eftersom de var 6 år gammal.det här är andra bieber – konsert för båda.

de gillar allt om honom, kendall.

”hans hår, hans utseende, så går han och hans skratt” logan sa.

under resan till greensboro, de lyssnade till hans nya skiva tre gånger, sa de.

som åtföljer dem på resan är logan är mor, angie nelson och logan är 24 år gamla syster, kristna clements.

clements sa att hon är en beundrare av bieber, men hon såg fram emot något mer än en konsert.

”jag kan inte vänta att se logan svimma på golvet,” sa hon.

andra tonåringar var också beredd att lyssna när de såg bieber.teanna mcpherson, 15, taylor mcpherson, 13, och amonie moore, 16, kom till konserten från durham.klädd i t – tröjor gjorde de sig också hade affischer de hoppades skulle lo nike air max cka bieber öga.teanna skjorta sa, ”jag har flickvän” på ryggen.hon hade en affisch som sa, ”jag är en mindre ensam tjej.”

när bieber sjunger den låten, nån från publiken har valts ut att gå upp på scenen med singer, där de får blommor och han sjunger till henne.

”jag hoppas på att bli plockade”, sa hon. ”jag skulle gråta. ”

föräldrar som förts till konserten av dessa flickor kan hittas i föräldrarnas rum där nere, en plats med mat och dryck för vuxna som inte vill lyssna till skrikande tjejer i två timmar.