nike air max ”blå väska är på väg?”den

”blå väska är på väg?

”den blå väska är på väg,” sa hon före lastning fyra säckar ofseparated tidningar, gräsmatta, glasflaskor och aluminium burkar i en papperskorg komprimering lastbil på avfall till energi som anläggningen i aberdeen proving ground.

problemet var inte alla väskorna överlevde lastbilen är pneumatiskt tryck efter rehrmann avslutade sin kast för frivilliga program.

en påse rev och lä nike air max ckte gräs på groundwhen harford sanitära tjänster vice president hooper tog den nike air max från lastbilen.en andra påsen spricker isär så några tidningar.

”vikten av tidningar kan vara ett problem”, sa han.

han föreslog att plastpåsar mer fritt att låta lite andrum i soporna -.

den röriga demonstrationprovided ett exempel på den utbildningskampanj county måste åta sig att uppfylla ett m nike air max andat att återvinna 15 procent av sina sopor flowby 1994.

invånarna måste lära sig att sortera sitt avfall och hur vi nike air max ska packa i väskorna kvar på trottoaren.men eftersom deltagandet är frivilligt, rehrmann sa kvarter och samhälleliga grupper kommer att leda till att människor har tillgång till vanor.

”vi måste vara så aggressiv i vår återvinning som möjligt”, sa rehrmann, vars mål är att minska county är slöseri med 25 procent.

det skulle ske med den frivilliga bostäder återvinning ansträngningar och en ny kampanj för att minska den kommersiella sopor genom återvinning, som skulle genomföras av harford är privata susquehannock miljömässiga center, den äldsta återvinningsanläggning i landet.

harford har att göra för att komma i kapp de baltimore område grannar, av vilka de flesta började infasning återvinning för två år sedan.länet är ännu längre efter montgomery var curbside tidningen sortering har varit obligatoriskt i över ett decennium.

rehrmann plan skulle undvika de ytterligare synsätt på annat håll genom bostadsfastigheter curbside plocka upp av återvinningsbara produkter tillgängliga countywide jan. 20, susquehannock är 20: e födelsedag.

kommunen skulle få en kostnadsfördel för privata företag som tar hand om alla sopor samling.

men återvinning program kommer att kosta omkring 1,8 miljoner dollar att lansera en kostnad som skulle omfatta mer än 800 000 dollar för en utbyggnad av kompostering program på county är scarboro deponering och inköp av sortering maskiner på delvis offentliga anläggningar som omvandlar avfall till energi, icke – återvinningsbart slödder till ånga till aberdeen proving ground.