nike air max ”blip” ursäkta i carlisle, tju

”blip” ursäkta i carlisle, tjuv.

35 – årig theresa helen kock, greengarth, upperby, hade redan en uppskjuten påföljd för ett tidigare stöld när de tre senaste ägde rum i staden domare.

domstolen har hört hur cook var i sparra butik på lamm street, den 29 juni när hon tog tvättmedel värt slog igen i matalan 15 juli när hon stal jeans och t – tröjor som gömmer dem under hennes kläder.

försva nike air max rets nike air max advokat john smith sa att hon kände stölder var en blip har stött på ett par månader, sa han.arbetar med skyddstillsyn och samarbetar med dem.oense och kände brott än bara en prick de varnade cook att hon var i fara att halka tillbaka i sina gamla vanor.

de har aktiverat sin villkorlig dom och hon sa att tjäna 65 dagar i fängelse.

laga dömdes till ytterligare 28 dagar för sparra stöld, 25 för matalan och 42 för alkohol från morrisons.

hon fick också en extra 14 dagar för att vara kvar med dom nike air max stolen böter, med totalt 17 nike air max 4.

redan i oktober förra året, samma domstol hörde hur hon hade begått 222 tidigare brott och hade noterat 77 tidigare fällande domar.

på den tiden var hon med tanke på ett år efter det att gemenskapen för åtta flaskor parfym från tk – max.

hon dök upp i rätten i år för att begå ytterligare brott vid masten i maj, med tre flaskor med sprit och tre flaskor champagne från en co – op förvaras i april av kläder från matalan i april och parfym och kosmetika från superdrug och delvis chem i januari.