nike air max ”breaking bad” kopplingen väsk

”breaking bad” kopplingen väska stjärnor på sjunker ner

har en koppling väska någonsin fått så mycket uppmärksamhet på en hollywood – nike air max gala?endast om den har logotypen för breaking bad om det.

anna gunn, vem var med som skyler white på bara slutade amc drama, tog en skräddarsydd väska med edie nike air max parker, men det var motspelerska – – som tog det på väg upp till podiet att acceptera hans bästa skådespelare i ett drama – priset.

innan man ger sig in i hans anförande, cranston öppnade påsen och andra låtsades pulver i hans näsa med tillbaka lack fält väska fastetsat med showen är periodiska systemet logotyp i silver glitter.

”och priset för bästa medhjälp av kvällen går till?anna gunn!”, förklarade på och i dess nike air max online stil kolumn.

brett heyman, som utformade kopplingen för märke (uppkallad efter sin dotter) till hollywood reporter hon älskar showen och gunn, som bar den med en mörkblå monique lhuillier klänning.

”anna har varit mycket positiva och vi ville ge henne något som en varaktig och oförglömlig som hennes arbete för att f nike air max ira hennes sag nominering,” heyman.

gunn var nominerad för bästa skådespelerska i ett drama.både hon och cranston och hela rollistan vann bästa drama ensemble tilldelning, så den har massor av uppmärksamhet i kväll.