nike air max ”brown bag” ger mer komplett b

”brown bag” ger mer komplett bild av mediciner som vidtagit nike air max s

i en nyligen penn state studie, när vuxna 65 till 91 ombads att ta in alla sina receptbelagda läkemedel i en brun papperspåse, den resulterande förteckningen var mer komplett än deras officiella apoteksregistren.

dr. grace caskie, forskning kompanjon, penn state gerontologi center, som genomför analysen, säger, ”för mä nike air max nniskor som använder flera läkare, tredje part betalare och apotek, får ofta prover från sina läkare, och ibland även använda andra människor är läkemedel, vanligtvis finns det ingen oberoende källa till information om det läkemedel de tar.”

till exempel på penn state studie apoteksregistren visade att 20 procent av deltagarna hade ingen nuvarande bestämmelser, men bara 10 procent av de människor som faktiskt rapporterade ingen gällande föreskrifter.

”med hjälp av brown bag metod för egen rapportering kan hjälpa läkare mer exakt övervaka medicin efterlevnad, skydd mot polypharmacy och förhindra läkemedelsinteraktioner,” caskie anteckningar.

studien är närmare i en tidning, ”anpassa själv rapporterade läkemedel med apotek recept register i låg inkomst, äldre vuxna,” som publicerades i den aktuella frågan om dagboken, gerontologist.sherry. willis, professor i den mänskliga utvecklingen.

deltagarna omfattade 294 huvudsakligen vit kvinna (87.8%), låg inkomst personer vars genomsnittliga ålder var 74,5.de var en del av en annan studie, avancerad kognitiv utbildning för oberoende och mycket äldre (aktiva).deltagarna var också medlemmar i takt, pennsylvania är farmaceutiska bistånd kontrakt för de äldre.så, brown väskor kan kontrolleras mot takt register.

i allmänhet, forskare hittade en hög grad av överensstämmelse mellan innehållet i den bruna v nike air max äskor och takten apoteksregistren.caskie säger, ”obalanser mellan den bruna väskor och apoteksregistren var oftast förklaras av apoteksregistren inte inklusive en drog som deltagaren har rapporterats i påsen, snarare än att deltagaren att ett läkemedel finns i deras apoteksregistren.”

om patienten tagit mindre av läkemedel än läkaren som föreskrivs i syfte att utvidga utbudet, mediciner kan ingå i brun väska utanför deras föreskrivna doseringen fönster, penn state forskare anmärkning.ett sådant beteende kan förklara varför 10 procent av deltagarna hade ingen nuvarande apoteksregistren för receptbelagda påfyllning men rapporteras med läkemedel.

forskare fann också att personer med sämre hälsa konsekvent hade fattigare nike air max matcher mellan den bruna väskor och takten register.gift deltagare och bättre hälsa var mindre benägna att utelämna droger som ingår i apoteksregistren.läkemedel för allvarligare förhållanden eller de som vidtas på lång sikt är det mer sannolikt att rapporteras än medicinen på behovsbasis, för en kort tid eller för mindre allvarliga tillstånd.läkemedel som tas upp i andra former än genom munnen, till exempel via ett plåster, var det mer sannolikt att uteslutas från brown väskor.

forskarna skriva ”, även om själva betänkandet åtgärder används allmänt, få studier har granskat överensstämmelse med recept register och själva betänkandet åtgärder.” avsluta ”vi tror att brown bag metod som ger en rimlig ersättning för apoteksregistren som ett mått på nuvarande medicin.”