nike air max ”buffalo soldater utställning

”buffalo soldater utställning på en utställning i flickinger

en av de mest spännande av den lokala konstnären kathy hauge verk är en som inte är klar: ”buffalo soldater,” en 40 tums genom 30 cm akryl. ”det beskriver new mexico buffalo soldater och särskilt den nionde och tionde kavalleriet, ”hauge.”dessa enheter var utspridda över new mexico.det närmaste platser till tularosa bäcken var fort stanton, mellan ruidoso och lincoln, och fort seldon, vilket är precis norr om las cruces. ”hauge har en kvinna här som gäst konstnär för nike air max april månad på flickinger centrum för scenkonst.”jag besökte fästningar och jag besökte ryttare är park i tularosa insamling av visuell information om hästar ”, sa hon.”jag har forskat om förhållandet mellan buffalo soldater och apache. ”hon arbetade från verkliga ansikten av soldater som hon hittade i böckerna och online.air force ”.han var den drivande kraften. ”så sa han” blev förtjust i buffalo soldater i new mexico, fick jag reda på allt om dem.jag ville ha ett konstverk som skulle omfatta vad som hände här, på ett bra sätt.kavalleriet.hennes konst har visat på västra nordamerika, från omaha. att quadra – ön, british columbia, och som har sålts till kunder så långt bort som tyskland. ”jag har flera där.folk här med den tyska flygvapnet på holloman flygbas har köpt min konst ”, sa hon.”folk från tyskland skulle bygga en bro i vancouver, kanada, och såg mitt arbete på quadra – ö – galleriet och kontaktade mig och beställde två bitar.jag vet inte varför, men jag har haft en massa gäster från tyskland. ”hauge arbete är” fin ”, sa hon.”jag ringde det här programmet ”vidsynt kalejdoskop. folk kommer att titta på utställningen och tror att det var gjort av tio olika konstnärer.jag jobbar på en viss idé för ett tag, och jag nike air max blir uttråkad och gör nåt annat.jag älskar att r nike air max edskap och göra nåt helt annat. ”henne” house porträtt ”utmärker sig som hon har gjort av tularosa hem.en som är med i showen har purples, papper och golds. ”en annan är michigan street röda. ”det är en vattenfärger av en förtjusande hus i michigan.huset tillh nike air max ör en konstnär och jag blev verkligen glad av trädgårdar, liksom hus.ett av husen är röd, är ett träd – – och trädgården har rosa och röda hollyhocks. ”flickinger kommer har ungefär 20 stycken av hauge arbete från modeller till michigan street” röda ”, som är en 22 tum av 30 centimeter vattenfärger.hon har också en abstrakt ”tsunami”, som hon gjorde nyligen. jag började arbeta på ett abstrakt och det blev en tsunami ”, sa hon.det är en 22 tum av 30 centimeter vattenfärger och akryl, en blandad arbete med media.