nike air max ”damen” kommer in i strålkasta

”damen” kommer in i strålkastarljuset.

unionen, sjuk.. 25, 2011 / prnewswire / vad som började som ett litet företag företag i ladan i norra ill nike air max inois har i dag blivit flera miljoner dollar företag med mer än 800 anställda i hela världen.och midnatt.

historien om maribeth sandford är ett inspirerande amerikansk kvinna framgångssaga.som en ensamstående mamma 1980, och letar efter ett sätt att stödja sig själv och hennes barn, sandford beslutat att använda sin erfarenhet i grafisk konst att börja trycka logotyper på plastpåsar.hon lånade $10000 från hennes far att köpa en tryckpress och arbetade i ladan.hennes fokus var på tryckning av små mängder av påsar för att passa henne kundens behov.att sälja påsar på dagen och tryckning av går långsamt hennes företag började att växa.

– mormor, sandford är ett nike air max företag som har över 40 miljoner dollar i försäljning två år i rad och väska beslutsfattare blir en familjegrej.företaget har länge vid olika väska styles efter familjemedlemmar och med sina barn och barnbarn i sin katalog omfattar.hennes två barn hjälper till att driva företaget också, tillsammans med 11 andra familjemedlemmar.

”du börja ekonomiskt i en lada, och att arbeta efter barn går i skolan”, säger maribeth sandford, vd för väska beslutsfattare, tidiga dagar. ”det är amerikansk historia.en kvinna börjar som ett företag i en lada och se var vi är i dag.vi är landets ledare i vad vi gör, coolt, ”säger säck beslutsfattare” president chuck sandford.

väska beslutsfattare, inc. är en ledande leverantör av bondad duk, pappe nike air max r och plastpåsar till reklamprodukter industri.det inrättades 1980, företaget tilldelas mer än 80 miljoner nike air max euro varje år till företagens marknad påsar genom ett nationellt nätverk för främjande av företag.med hjälp av denna globala leveranskedjan, väska beslutsfattare ger också sed konstruktion och tillverkning tjänster till sina kunder.