nike air max fördelarna med plast återvinni

fördelarna med plast återvinning

en bra orsak att återvinna plast är att det finns så mycket av det.

plast som används för att tillverka ett stort antal produkter som vi använder varje dag, såsom drycker och livsmedel behållare, soppåsar och påsar, plastmuggar och redskap, leksaker och blöjor och flaskor för allt från munvatten och schampo till glas renare och diskmedel.och det är inte ens räkna alla plast som går till möbler, utrustning, datorer och bilar.

eftersom användningen av plast har ökat under de senaste åren har de blivit en större del av fast kommunalt avfall (msw) ström från mindre än 1% 1960 till cirka 12% under 2008.

som ett exempel på hur och varför plast avfall ökar, dryck för corporation rapporter om att den nike air max genomsnittliga amerikanska konsumeras 28,3 liter vatten på flaska i 2006, från 1,6 liter 1976.usa är världens största konsument av buteljerat vatten: amerikaner på 28 miljarder flaskor vatten varje år, och 70 – 80 procent av dessa flaskor hamnar på deponier.

å nike air max tervinning av plast konserver energi och naturresurser

återvinning av plast minskar mängden energi och naturresurser (vatten, olja och naturliga) som nike air max behövs för att skapa virgin plast.energiförbrukning, och 70 procent av plast i förenta staterna är gjorda av inhemska naturgas.

återvinning av plast räddar deponi utrymme

återvinning av plast också att hålla dem borta från deponier och gör det möjligt för plast återanvändas vid tillverkning av nya produkter.återvinning ett ton plast räddar 7.4 kubikmeter deponering av rymden.

återvinning av plast är relativt lätt

återvinning av plast har aldrig varit lättare.i dag, 80% av amerikanerna har lätt tillgång till en plast återvinning program, oavsett om de deltar i en kommunal curbside pr nike air max ogram eller bor nära ett stup.företag som hanterar eller återta återvunnet plastmaterial.dessutom har många mataffärer utgöra återvinning samling platser för plastpåsar och plastfolie.

plast återvinning: utrymme för förbättring

övergripande, plast återvinning är fortfarande relativt låg.under 2008, bara på 6,8% av plast i det fasta kommunala avfallsströmmen återvanns 2,1 miljoner ton av 30 ton plast avfall som genereras under det året.

mer om plasticshow att återvinna olika typer av plasticcan du återvinner plast lock och kapsyler.varför sluta använda plastpåsar?

mer om recyclingbenefits av glas återvinning: varför återvinner glas?fördelarna med metall återvinning: varför återvinner metaller?göra fördelarna med återanvändning uppväger kostnaderna.hur bagsrecycling säkring av plast, hur fungerar det?plastmaterial avsedda att märka hur id plastmaterial avsedda behållare behållare videorecycling lätt att få startedmake din egen plastväxt markörer av återvinning av tinor