nike air max fördelarna med sojadetta i

fördelarna med soja

detta innebär att en kaka, kommer att stanna på din dator när du utresa eller nära din webbläsare som kan minska nivåerna av integritet och säkerhet.du skulle aldrig välja detta alternativ om du använder en offentligt tillgänglig, dator, eller om du har en dator med andra.även om du väljer denna möjlighet finns det vissa inslag i vårt område som fortfarande kräver att du log för priva nike air max tlivet skäl.

men bevisen för andra potentiella fördelar av soja, såsom effekter på hjärta och benhälsa inte är klar, en panel av experter som har ingått.

”det blir en bra poäng för [menopausala] symtom,” säger forskare wulf utian, md, doktor, ständiga kommitténs beslut, en konsult i kvinnors hälsa och verkställande direktören emeritus i den nordamerikanska klimakteriet samhället. ”men de uppgifter som egentligen inte är stark för att ge höga poäng för någon av de andra. ”

med en arbetsgrupp av experter på området, utian gått igenom bevisen under en två dagar symposium i slutet av 2010 för att bedöma hälsoeffekterna av soja för kvinnor i medelåldern.

rapporten skall offentliggöras i den officiella tidningen klimakteriet.

fördelarna med soja: resultattavla

arbetsgruppen har utvärderat de bevis på soja som det påverkar menopausala symtom, bröstcancer och risken för endometriecancer, åderförkalkning, förlust av benmassa och mentala förmågor.

de granskade hundratals studier.de hittade blandade resultat.

de såg på forskning, utvärdering av soja från livs nike air max medel och kosttillskott.soja är isoflavoner krediteras med som producerar hälsosamma fördelar.den isoflavoner första betraktas som ”‘plant östrogener” och östrogen som i handling.men experter nu anser att de kan också på andra sätt, t.ex. med antioxidativa egenskaper.

bland slutsatserna från den arbetsgrupp:

soja lättad vissa menopausala symtom.utian säger att den befrielse från vallningar är vanligtvis måttliga.enligt forskning, soja inte fungerar så bra som hormon behandling, men var bättre än placebo, utian säger webmd. ”om du ger din en 9 av 10 poäng, och placebo 4 till 10, soja skulle vara omkring 6,5. ”

tillägg med en högre andel av isoflavone känd som genistein eller ökad s () equol som görs av tarmbakterier från isoflavone daidzein, tycks ge större fördelar än andra produkter.

soja från livsmedel som är förknippade med lägre risk för bröstcancer och endometriecancer i studier.

nyttan av soja intag på ben är ännu inte visat sig. ”om ben hälsa, vi hittade inte tillräckliga bevis för att rekommendera dess användning för att förhindra eller minska risken för osteoporos och osteoporotiska frakturer, ”utian säger.

du har hjärta hälsovinster fortfarande håller på att utvecklas i forskning.

soja tycks hjälpa kvinnor under 65 år med kognitiva funktioner, men inte människor över 65 år.utian hänvisar till detta som en ”‘critical fönster” efter som kvinnor verkar inte kunna dra nytta av.

trots att bevis saknades för många av soja föreslagna fördelar, utian säger att ”den goda nyheten är att vi inte har någon betydande risk.”

symposiet och betänkande stöds av obegränsad bidrag från otsuka pharmaceutical, pharmavite llc, och alla – stiftelsen.

utian rapporter konsult eller rådgivande nämnden för bayer bene therapeutics, bionovo, cleveland clinic fonden innovation center, hygeia (marsvin therapeutics), lupin, merck, novogyne, pfizer, nike air max nike air max rong>pharmavite och teva kvinnors hälsa.andra experter i arbetsgruppens rapport konsult arbete för förenade sojaböna, livsmedelsföretag och läkemedelsindustrin.