nike air max ”han kejriwal försvinner efter

”han kejriwal försvinner efter 2014 undersökning”

dehra dun, ult – 8: uttarakhand försteminister vijay bahuguna på söndag, ult – 7 sa civila aktivist arvind kejriwal ”skulle finnas kvar långt efter nike air max 2014 allmänna val.” ”det är bra att han (kejriwal) har gått in i politiken, men efter valet 2014, han kommer inte någonstans,” bahuguna sa på söndag.

han sa att människor som kejriwal inte var tillförlitliga, eftersom de inte tror på systemet och försöka ”instabilt”.påståendena från den socia nike air max la aktivist mot sonia gandhis svärson robert vadra att han var otillbörligt gynnade av realty stora dlf har orsakat en politisk storm, med flera kongressens ledare dubbning de avgifter som ”grundlös och fullständigt oansvarigt.”

svara på påståenden frå nike air max n bjp – partiets att ministern var inblandad i en kampanj för hans son säket för ult – 10 tehri lok sabha bypoll och nike air max inte förekommer på hans eget kontor, han sa att det var hans plikt att kämpa för sitt partis kandidat.

ministern sa att han kommer att be centrumet för att ytterligare höja den gemensamma jordbrukspolitiken på subventionerade matlagning gasflaskor från nio till tolv för hilly stat. ”begränsning av subventionerade behållare kan öka oberoendet för de personer i skogen för bränsle, som kan ha negativ inverkan på miljön ”, sa han.

”jag kommer att träffa premiärminister manmohan singh att diskutera den här frågan,” sa han.bahuguna sa att han kommer att begära att två separata anslutningar till två vuxna familjemedlemmar på samma adress och läggas till som han har skrivit till petroleum ministern i denna fråga.