nike air max ”handfull” av mtv stil ”av wil

”handfull” av mtv stil ”av wildcraft företag kalsonger på afaqs

bombay, den 22 juli, 2010

mtv, den ledande multimedia ungdom brand, tillsammans med wildcraft, i dag startade mtv – rad bidrag väskor och äventyr redskap.som inleddes i wildcraft exklusiva förvaras i mumbai, räckvidd omfattar levande och häftig resa äventyr väskor, där väskorna, laptop väskor och en bärkasse bland andra.området omfattar även en särskild ”roddare linje som innefattar påsar samt äventyr reds nike air max kap för att rida, vandring och c nike air max ykling samt annan utrustning som används utomhus, inbegripet en cool rad sovsäckar och tält.

presente nike air max rat av ingen mindre än den vackra jacqueline fernandez tillsammans med mtv vagina är rannvijay, ayushmann och bani j, området är prissatt från min 745 / till min 2995 / och är tillgängliga över exklusiva wildcraft lager samt för modern handel och handla i affärer.

den kreativa inspiration av detta chic utomhus räckvidd kommer från mtv är streetmuse begreppet mode produkter som föddes ur en önskan att belysa unika stadslandskap runt om i världen.den grafiska utsöndrar en progressiv och livfull färg paletten som sträcker sig från högt ljusa färger till mer neutral toner göra insamlingen olika.ytterligare varje produkt har minst en unik funktionella element, så att den sträcker sig en unik blandning av stil och funktionalitet.

att kommentera de olika, sandeep dahiya, senior vice ordförande konsumentprodukter kommunikation, viacom18, sa ”väskor är i dag en förlängning av en stil uttalande.vi är glada att partner med wildcraft att inleda ytterligare en viktig kategori i ungdomsfrågor utrymme. ”han också till,” vad gör detta urval unika är blandningen av innovativa produktegenskaper med internationella kreativ formgivning delar. ”

om partnerskap, gaurav dublish, direktör och chef för wildcraft india pvt. ltd, sa: ”detta initiativ speglar vår ständiga strävan att försöka tycktes omöjligt, att hålla upp med ombytliga och ständigt föränderliga ungdom.mtv, känd för sina nära kontakt med ungdomar är de uppenbara partner och val för detta ini nike air max tiativ.fixa lite netfaqs pvt. ltd tar inget ansvar för och disclaims tillgänglig information i form av pressmeddelanden i vårt nätverk.