nike air max ”påsar med kärlek för sandy of

”påsar med kärlek för sandy offer

för trafik islip, ny 58in österut islip, skolan är familj och konsumenternas klasser skapade ”påsar med kärlek” som ingår resor medelstora toalettartiklar, såsom schampo, tandkräm och deodorant, allt donerat av föräldrar, lärare och gemenskapens medlemmar.de varor som gick in nike air max i cirka 300 knytband påsar från tvättlappar, på bekostnad av elevernas sömnadsskicklighet.

den här vägen, människor som är i behov av inte bara kunde få toalettartiklar, men en trasa för ”, sa dani franzese, familj och konsumenternas lärare i östra islip.

i glen cove, deasy elementary school elever har bakat bröd 50 limpor – och sju stora brickor med hjälp av 130 pumpor kvar från halloween verksamhet avbryts på grund av stormen.frivilliga från st – kyrkan i glen cove bistått med bakning, och bröd levererades till glen cove – polisen, glen cove frivilliga brandkåren, område härbärgen och uppvärmning center.det var också en specialleverans till long beach, en av ön är hårdast drabbade samhällena.

i ronkonkoma, connetquot high school är student regeringen arbetat med connetquot lärare associering för att samla in och distribuera sju la nike air max stpallar av livsmedelsprodukter donerade på ett hem matchen mot ward melville high school.

”vi måste komma ihåg att det som de flesta av oss börjar återfå normala förhållanden i våra liv, så många i vår gemenskap har fördrivits eller har lidit betydande skada på deras hem”, sa tony felicio jr, lärarna föreningens ordförande. ”vi måste komma ihåg att normala för dessa familjer är veckor, kanske månader. ”

i nike air max ”, skolan är äran i samhället bidrog till att servera mat och distribuera kläder till lokalbefolkningen på nordöstra grundskola och edmund. miles skola, som drivs som en familj uppvärmningen – förra månaden.

i plainedge, skolan är key club förenade med long island livsmedel inte bomber, en frivillig grupp, att samla in mat och kläder för invånarna i lindenhurst försiktigt, long beach och plai nike air max nedge.

hamn jefferson skolan är student som rådet nyligen hyllade lokala äldre personer med lunchen för medlemmar i hamn jefferson pensionärscenter.

lunchen, som bestod av en fullständig thanksgiving middag, möjliggjordes av insamlingar som elevrådet ledamöter höll tidigare i år.föräldrar som hemmagjorda desserter, partypresenter gjordes av nancy bachety familj och konsumenternas naturvetenskapen.

vi pratade med dem om det dagliga livet, serverade dem mat, och gjorde allt för att se till att de hade en bra tid, ”sjätte klassaren sarah hull.

rebecca kloster, en sayville high school högre, är ett av tio nationella finalister till american academy of neurology är neurovetenskaplig forskning pris.

kloster forskning, som hon som genomfördes förra sommaren som simons kollega på stoney brook universitet, undersökte interaktion av kvicksilver och omega 3 – fettsyror i entusiastisk lokala seafood konsumenterna.fyra finalisterna kommer att vinna 1 000 dollar.

gäster blev sittande i en falsk matsalen med bakgrundsmusik och dämpade ljuset och utfärdades falska checkar.

”middag som en möjlighet för studenter att lyfta fram de färdigheter som de lärt sig i måltidskunskaper program till sina föräldrar, familj och vänner,” östra suffolk boces biträdande kommissarie julie lutz.

middagen, inklusive allt från kakor till äppelpaj, skapades och tjänstgjorde under ledning av måltidskunskaper lärare thomas hashagen.