nike air max ”påse monster” tours land för

”påse monster” tours land för att öka medvetenheten om plastpåse föroreningar video

den skändliga alter ego andy keller, grundare av återanvändbara väska företag chicobag, väska monster är en karaktär som föddes av 500 plastpåsar sys ihop det belopp som en genomsnittlig person använder varje år.

keller har tagit hans dräkt på väg för att öka nike air max medvetenheten om engångsbruk plastpåse föroreningar och uppmuntra till en lagstiftning som förbjuder plastpåsar i städer i hela landet.

vid varje stopp på vägen, keller inrättas en massiv 900 kvadratmeter ”inte mata monstret” anläggning, som motsvarar antalet plastpåsar en enda person kommer att gå igenom under sin livstid ungefär 45000.keller använder bildskärm för att utbilda allmänheten genom väska monster, och uppmuntrar dem att ställa frågor och att samverka med den anläggning för att lära sig mer om de negativa effekterna plastpåsar har på miljön.

enligt väska monster webbplats, usa förbrukar 30 miljarder euro i plast och 10 miljarder papper påsar varje år kostar 14 miljoner träd och 12 miljoner fat olja för att producera.om a nike air max lla landets band deras års värde av nike air max plastpåse användning tillsammans, kedjan av påsar skulle sträcka sig runt planeten 760 gån nike air max ger.