nike air max ”påse” par i fbi ”evörda,

”påse” par i fbi ”e

vörda, massa.utredarna har röjt två män vars bi nike air max lder var e – p nike air max ostade bland tjänstemän inom brottsbekämpande myndigheter som en del av en sond i boston maraton bombningar och offentliggöras i efterhand i går.

bilderna, fördelade på onsdag kväll av federala agenter ute efter att identifie nike air max ra dem, visa de två nära mållinjen, klädd i en ryggsäck och en annan med en väska.

high school – löpare salah eddine barhoum, 17, sa att han gick nike air max till den lokala polisen på runt 01: 30 igår morse när en vän berättade att hans bild cirkulerade online.

”jag har många bevis för att det inte är mig”, sa han.

idrottsman går för sin skola team och utbildning för junior – os, sa han.

”jag gick [maraton] att se den snabbaste mannen,” sa han. ”jag lämnade två timmar för tidigt. ”

”jag vill bara att alla ska veta att det inte var jag.jag är bara en unge.det är galet.jag älskar boston.jag älskar det här landet ”, sa barhoum, som föddes i marocko och flyttade till en förort till ära för tre år sedan.

bilder av barhoum och en annan man skulle fördelas internt av en fbi – kontoret och department of homeland security.utredarna har nu fastställts att ingen person hade någon användbar information om terrordådet, källor.