nike air max ”skelett” handlar omgick m

”skelett” handlar om

gick mot litchfield statligt förläggningarna för 18 månader sedan, i hopp om att innehållet i väskan han bar kan lösa si nike air max na juridiska problem.

han gav den till poliser, som blev skrämd att upptäcka vad som fanns i ben från en mänsklig arm.

gelormino sagt till polisen att ben var lester ”chip nike air max ” stewart, som hade rapporterats saknad i januari 1980, 16 månader efter att han sågs senast i litchfield county i september 1978.

polisen har länge misstänkt att stewart blev offer för en uppgörelse som gick fel.han sa att hans far, inför en livshotande sjukdom, berättade en ohygglig hemlighet: han och en annan man dödade stewart, brände hans kropp och begravd under en stenmur.

den äldre gelormino hade behållit de ben som säkerhet för att utpressa sin forna partner, och han ville att hans son att använda ben för att fortsätta att pressa pengar av mannen som hade sedan flyttade till arizona.så småningom, dna – tester bekräftade att ben var stewart.

undersökningen tog en ny vändning bara veckor sedan när poliser bort en del av en stenmur med en okänd del av morris, där gelormino hade berättat resten av stewart kropp kan vara begravt.

polisen vill inte kommentera vad om allt de hittade under gräva, men det råder ingen tvekan om att gelormino ”skelett” värms up nike air max p 30 år gammalt mord.

inte mycket som är känt om de 27 år gamla smala, sandy med stewart, som polisen tror, var en langare tog kokain från miami till litchfield county kenneth gelormino sr och hans partner.

”han stal pengar eller skummad lite droger, och sedan chip stewart försvann från jordens yta,” sade tidigare statligt polis som jobbade på fallet under 1980 – talet.

stewarts senast kända adress var i south miami. men polisen beskrev honom som en luffare som gick upp och ner östkusten med droger.

fallet dykt upp i 2004 när polisen tog kenneth gelormino jr. att sälja 100 kilo marijuana i waterbury.efter hans arrestering, gelormino sa till polisen att de läkemedel som tillhörde hans far och att de kunde hitta en annan 100 kilo marijuana i en torrington bil med affären att hans far stack.

både män greps för knarkbrott i waterbury och i torrington.den äldre gelormino dog av leukemi i mars 2005 innan han gick till rättegång.

källor till fallet sa att någon gång efter att han blev sjuk och före hans son satte honom i den äldre gelormino l nike air max åta sin son i detaljerna i stewart är död och gav honom ett ben.den courant är inte identifiera partner för att han inte har blivit anklagad för ett brott.

gelormino jr: s strategi att använda information om stewart har lyckats, åtminstone delvis.i knarkfallet som härrör från marijuana i torrington, en domare i högsta domstolen i litchfield som man enades om i december 2006 att avvika från sina riktlinjer och följ honom till hans hem i ett år, och ytterligare fem år villkorligt.den domare som gelormino är okänt samarbete med polisen som en anledning att ge honom inget fängelse.

gelormino fortfarande kämpar mot det åtal som väckts mot honom i waterbury, där han dömdes till fem års fängelse efter skyldig.han vädjade den meningen att statens högsta domstolen, med motiveringen att waterbury domstolen borde ha gett honom en mening som liknar det som han fått i litchfield.

gelormino jr, kunde inte nås för en kommentar.han är ute på borgen i väntan på högsta domstolens utslag.hans advokat, michael fitzpatrick i bridgeport, sa att han skulle lära honom att inte prata om det här. ”- avböjde att kommentera huruvida gelormino samarbetar med polisen.

källor till stewart undersökningen sa att när detektiver fick ben, de var tvungna att hitta ett dna – prov av stewart är att göra en jämförelse.provet och skelett skickades till polisen kriminaltekniska laboratorier för analys, som tog flera månader.

när dna – resultaten visade att ben var stewart är detektiver började kolla resten av gelormino är historien som ledde dem till sten vägg i morris.men innan polisen hann ta väggen ihop, de behövde tillstånd från litchfield mark på eftersom de tidigare ägarna av den egendom som hade fått en bevarande servitut.

servitutet är ett juridiskt avtal mellan en fastighetsägare och ett land som litar på att permanent begränsar användningen av mark för att skydda det från utveckling.

”vi kommer att göra vad vi kan för att främja rättvisa, så att vi inte skulle berätta för dem att inte ta sönder en sten vägg” litchfield mark lita på president jon fulkerson sade i en intervju nyligen.

polisen vet inte om marken på varför de behövde tillträde till egendom, även om fulkerson sa att han trodde det var att se