nike air max ”tog stenen” belönar program s

”tog stenen” belönar program syftar till att för samhället

hittills har det varit långsamt, men organisatörerna av tog det boulder belönar program hoppas att gratis kaffe och lagra de rabatter som bidrar till att skapa varaktiga förändringar av människors vanor omkring shopping.

”vi har blivit en sådan fördel baserat samhälle, och vi använder råvaror, av vilka en del är mycket skadliga för vår luft, mark, vatten eller våra kroppar, och vissa av dem använder vi bara minuter”, sa leslie weise, ordförande och grundare av beeco, en lokal organisation som nike air max hjälper konsumenterna att identifiera miljömässigt hållbara företag och det utvecklade belöningarna program.

tog det sten fungerar som belönar program, där kunder tjäna mot någon typ av förmån, men i stället för att belöna kunder för att handla på ett särskilt värde, som belönar dem för att sätta sina egna återanvändbara förpackningar.

programmet löper från en fri app – – som kan spåra krediter och visar också kunder som var i närheten av de deltagande företagen.

varje besök får deltagarna 10 punkter som kan användas för att lagra och en punkt som kan användas i alla deltagande återförsäljare.

så långt, 16 företag i boulder har undertecknat.de omfattar tre hörn marknaden platser och skivor på kullen, tabell mesa hårdvara, peet kaffe och te, kaffe, tunga och indien prana speceriaffär.

weise arbetar med student rege nike air max ringschefer som hoppas på att få mat tjänsteleverantörer på university of colorado är universitetet memorial center för att delta i.

weise sa att många företag har uttryckt intresse, till stor del på grund av att de ofta på förpackningen, väskor och koppar.

ekologisk cyk nike air max el nyligen uppskattade att boulder county går igenom 1,5 miljoner engångständare kaffe koppar per år.

men weise nämnda detaljhandlare har sagt att de vill se fler kunder på först.programmet har bara 67 konsumenternas deltagare.

weise beskrev det som ”lite kyckling och ägg problem.”

staden är partnerskap med beeco att sprida ordet om belöningarna program.

colette crouse, hållbarhet kommunikation specialist för stadens ledning i energi – och miljöfrågor utforma program, sa har det boulder belönar program kompletterar väska avgift och för staden att närma sig noll avfall mål.

crouse sa att hon hoppas att fler människor utnyttjar de program som de träder in i semester – säsong.

”i ett försök nike air max att få shoppa gjort, vi kan vara mindre samvetsgranna,” crouse. ”med ramp upp nu, vi hoppas att vi kan erbjuda denna belöning för att hävda våra värderingar fortfarande hållbarhet under denna säsong. ”

tim bowers på café enda sa att han var intresserad av det boulder belönar program, eftersom det verkade mer motståndskraftig mot bedrägerier än sin gamla belönar program som bygger på en enkel kort det var slagen när en kund som köpte en drink.

han gillade också idén om en app som bygger, papperslös program.

ungefär 20% av kunder som redan tar med sig sina egna ansikten på regelbunden basis.

men det har gått långsamt.

bowers sa att han har lärt sig hur många människor har fortfarande inte smarta telefoner och kan inte använda en app som systemet grundar sig på.

han funderar på att öka fördelarna från hälften av den tionde drink till tionde dricka fritt.

weise sa att hon hoppas att fler människor lära sig om programmet och delta, fler företag kommer att följa efter.

programmet har potential att gå in i ett nätverk och har en inverkan på ett sätt som enskilda individer kan inte, sa hon.

”vi är konsumenter i alla aspekter av våra liv, och vi skulle vilja ge människor ett sätt att tänka mer på konsekvenserna av sina beslut och hjälpa dem att nå sitt mål – avfall”, sa hon.