nike air max ”uteliggare” håll det rent

”uteliggare” håll det rent

och under deras timme lång, nästan tre kilometer i morgon att vandra, de fyller dem med skräp från deras elizabeth lake estates området i hampton.

”ja, vi har tagit upp det,” jo obeck som en 15 – årig walker är uteliggare ”inofficiella talesman.”när vi först började gå, vi inte plocka upp skräp.men tyvärr, sopor har blivit ett problem under de senaste fem åren. ”

elizabeth lake gods nestles mellan fox hill och skogsmark vägar, nära kecoughtan high school.det är inte det enda ställe där folk att arbeta för att städa upp sina samhällen.

hampton woods, har jackie cannan och raquel. cepeda, som nyligen har föreställt mig dagligen i pressen med deras skräp hämta tillbehör.

så vad är det för dessa sopor groupies?

”det är kul att vara tillsammans”, sa olivolja johnston, en av elizabeth lake stammisar. ”det är ett stöd system. ”

familjer, böcker, aktuella händelser, värk och smär nike air max tor och vädret är ämnen nike air max ng> nike air max som avgjord.

”du behöver inte en psykiater,” sa obeck.i oktober.

så tyst du kan höra en fimp droppe.

”woo – hoo,” kallar jane gibson att obeck, som dyker upp som en uppenbarelse.på hälarna kommer stämma han, f nike air max öljt av carol lanshe och johnston, hennes syster.ann lamothe ligger hos dem som de huvud elisabeth lake drive.jill dair och andrea berndt, de två andra i gruppen, som inte är här i dag.

walkers i åldrarna från 55 till 75.de flesta av dem är pensionerad, från yrken, inklusive lärare, sköterskan andrahandsaffär frivillig, sin karriär i det militära servicewoman och konstnär.

förra året, elizabeth lake gods medborgarorganisation fick hampton området förbättring fonden bevilja för saker som skyltning och landskapet.en del av området är motsvarande bidrag kom från zombier ”mer än 750 frivillig timmar.

”jag vill inte tänka på vad gemenskapen skulle se ut om vi inte svara,” obeck säger ”.folk borde behandla deras omgivning som deras vardagsrum. ”

tyvärr inte alla lever med denna regel.

”första öl i morgon” chortles lamothe, ta och fånga den.kondomer, mynt och godispapper finns andra som de hittar.kvinnor brukar gränsen vid hundbajs.

innan de går vidare i dag, kommer de att patrullera skogsmark road sida av indelningen.två gånger i veckan, de gör samma sak på fox hill road.

”det är som en sjukdom,” sade johnston. ”du märker det (skräp överallt. ”

hon och hennes syster kommer att be sina män att stanna bilen så att de kan hoppa ut och hämta en sak.

den willow oaks torg center har flera snabbmat platser och restauranger, och starbucks kaffe nyligen öppnades i direkt från gården.om de vägrar från hamburgare och lattes kastas från passerande bilar eller minskade med folk på foten, det är ett problem.

dessa är i dag och natt kan hamna i avloppen och fortsätter att förorena lokala vatten, så att dess sätt att bukten.så det är ett seriöst arbete.