nike air max ”uteliggare” sy – gruppen i ci

”uteliggare” sy – gruppen i citronelle hjälper skokartong.

(tack vare eva hendrix)

citronelle, alabama, de kallar sig ”uteliggare memorial baptist kyrka” i citronelle och deras motto är ”sy dig.”

den grupp av kvinnor, som leds av hazel gray, sammanträder varannan onsdag för att göra knytband tyg väskor att placeras i de fyllda med leksaker som transporteras till länder i tredje världen som en del av operation julklapp barn skokartong ministeriet, ett projekt av samariten väska.

det började för fem år sedan, i enlighet med talesman eva hendrix.

i flera år, kyrkan hade deltagit i en skokartong ministeriet, och 2006, ”hazel mottagit en skrivelse ber om frivilliga att komma till atlanta för att arbeta i ett lager kontrollera skokartonger innan de transporterades” hendrix.

sedan dess, fyra till åtta kvinnor från kyrkan har rest till atlanta veckan efter tacksägelsedagen, utgifter för två eller tre dagar att ta bort sådana poster som schampo vätskor som inte kan ingå vapen – leksaker och andra förbjudna delarna.

”det är svårt att förklara hur kollar skokartonger kan vara en nike air max välsignelse, men vi får en underbar välsignelse i lagret,” hendrix.

ta bort poster, men vänster tomt utrymme i fält.och även om vissa detaljhandlare donera små punkter att ta upp det, och några frivilliga med leksaker med dem, de paket som ofta behöver ytterligare varor.

det var ett knytband väskor kom in. ”efter vår resa förra året, hazel har idén om att göra väskor ”så barn halvvägs runt jorden skulle ha något av deras egna att hålla sina skatter, hendrix.de tar en nike air max skål för knytkalas lunch.några få sina symaskiner.man har en serger att befästa sömmarna av vävnader som rav nike air max el.

börja med de kvinnor som gör resan till atlanta, den grupp som har mer än ett dussin olika kvinnor som frivilligt, men det är oftast bara fyra eller fem vid varje möte på memorial baptist.i huvudgruppen är hazel gray, tweety miller, peggy hall, hendrix, gartman, eunice, gröna och – schaniel.andra som kommer regelbundet att hjälpa är margaret loomis, cynthia miller, renee säljare, jean evans, mary sue – lofton, jo nichols och debbie miller.

deras mål var att slutföra 500 väskor i år.men när de var klara dem, de andra mål 1 000, sen 1500.från och med den tredje veckan i september, uteliggare hade gjort 2550 knytband väskor tar till atlanta.

och så långt deras utgifter har varit nästan ingenting.

”vi har bett folk att donera material som de inte kommer att använda” hendrix. ”jag frågade hemkunskap lärare på skolan för att rädda henne citronelle resterna.jag frågade min filtar vänner för deras. ”

en person hade flera lådor med stoppning prover som hon har bidragit, och grå även har en bult tyg för en födelsedagspresent.

”vi skulle berätta om vårt proj nike air max ekt och de skulle tvätta deras garderober med tyg eller band,” hendrix.

det var så mycket om resterna de fick var mindre än den storlek som krävs för deras standard väska.gartman tog bitar med henne hem och sydde ihop dem för att göra ”designer påsar” hendrix.