nike air max ”väska en slampa” alla hjärtan

”väska en slampa” alla hjärtans dag 2014 dejta händelse som annullerats efter rad klagomål

lydia hunt, designer av affisch, försvarade dess utformning och sa att hon ville förnärma (foto: swns)

bromsarna har lagts på en pub är dejta natt efter klagomål nike air max so nike air max m sin väska en slampa ”slogan var stötande och dess fria drinkar erbjuda nike air max oansvarigt.

som rapporterats i nottingham post, angela rawson som dog licensiering manager i rådet sa att evenemanget ”kan ge staden i vanrykte” medan ”olämplig befordran” kan tvinga dem att återkalla en licens.

den gamla ängel på stoney street drog in sitt slyna händelse till följd av klagomål (foto: google kartor)

det hade varit fem klagomål till rådet som siktade på det språk som används i den affisch utöver de dricker bud.

ms rawson som dog sa: ”det var inte som andra drink befordringar, eftersom det föreslås att det bara var en del av människor, i det här fallet kvinnor, och inga förslag om att begränsa.

”vi försöker arbeta med platser för att se om det finns en väg framåt, men det var ägaren som tog det slutliga beslutet att ställa in.”

medan affischen upp några ögonbryn, dess designer, 21 – årig servitris lydia hunt, sa att hon menade inte att såra någon.

”jag skulle kalla mig en feminist och tycker att ni måste ta det lite mindre allvarligt.det är inte nike air max meningen att förolämpa det är tänkt att främja en snabb date ikväll, sa hon.