nike air max ”väskman” har lösning för björ

”väskman” har lösning för björnar fans ”big bags

om denna färdighet gäckar chicago bears – fans som deltar i söndags är hemma öppnare mot cincinnati bengals, men som inte har beaktat nya nfl – väska begränsningar, det är en lösning.

brian brutto, vd för chicago baserade underhållning skåp, har inlett en bärbar skåp koncession, som ligger på 18: e gatan, där björnar fans kan stuva redskap som inte är tillåtna i stadion i säkert låst omgivningar.de två år gamla företag som också har kontrakt med stor musik möten högaffel, lollapalooza och upplopp här liksom philadelphia örnar och bmw pga mästerskapet i norra i lake forest.

brutto upptäckte sin egen förpackning färdigheter inte passera uppbåda när han deltog i bankens råd boll festival i new york för två år sedan.han hade en ryggsäck, men ingenstans att gömma den på festivalen grunder.den pricewaterhou nike air max secoopers konsult beslutade att gå in i påsen.

”jag hade en 50 – kilos säck i hårda värme och inget ställe att förvara det” äckligt. ”mina vänner och jag bestämde mig för att starta företag, när vi kom hem. ”

eftersom andra concertgoers hade samma problem, han startade sin verksamhet för att fylla den lucka i musikfestival erfarenhet.när folk i chicago bears huvudkontor beslutade att de behövs för att erbjuda en lösning efter det första lagring före seriematch, internet som ett svar.

”björnar ärligt på oss och gav oss en kallar” äckligt. ”och vi gick därifrån. ”

de har undertecknat ett avtal med underhållning skåp, ett av de företag i denna nisch för två matcher, med möjlighet till förlängning.

den nya nike air max nfl säkerhetsåtgärder omfattar nedskärningar i handväskan till en koppling, med hjälp av en tsa standard, nu nfl godkänts, 1 liter plast plackfri – påse, en klar plast, 12 av 6 tum väska på erbjudande från nfl, eller traditionella flämta fickor.många människor blev överrumplade av politiken under förra veckans match och fann sig alla försäsongen nike air max säckar med ingenstans att ta vägen.

förutom att underhållning skåp på en parkeringsplats på 18: e gatan.

medan konceptet är enkel, långrev fördröjd folk som behövs för att parkera handväskor, bärbara datorer, en kamera och en binokulär fall och ryggsäckarna i tillfälliga lagringsenheter.ägarna ska underteckna ett undantag lämna en väska sökandet av en ledig polis och betalar 10 dollar i kontanter.ett kvitto förteckningar den kombination som krävs för hämtning.

på söndag är det äckligt har 600 skåp, inklusive de som är stora nog att rymma resväskor för de åka till flygplatsen efteråt.

”om du planerar att kolla i väskan, låta lite tid,” äckligt. ”vi kommer att få mer personal på söndag, men de linjer som kommer att bli lång. ”

bob laskowski, direktör för stadium erfarenhet för chicago bears, vill ha fans att ansluta sig till de ”mindre är mer” filosofi och lämna a nike air max lla påsar hemma.

”vi ska se hur den går,” sa han om den lag som tillhandahåller skåp på hela säsongen. ”vi vill inte att våra fans att förlita sig på med skåp. ”

laskowski säger att hans fru har det till en vetenskap bara nycklarna, pengar och en mobil.hon vill inte att hennes 350 dollar väskan på marken, laskowski sa. ”det finns läsk, öl, och vem vet vad mer. ”

kristie setzer av bucktown nu delar samma uppfattning efter att ha beslutat att kontrollera, inte chuck henne nästan tomma överdimensionerade handväska förra veckan.sen bär beundrare hade bara fyra saker i hennes grottlikt väska inte som hon sa var som krävs för hennes spel dag erfarenhet.