nike air max ”vid” kändisar tur att riskfyl

”vid” kändisar tur att riskfyllda ögonlock.

de kan inte erkänna det, men vissa av våra favorit kändisar tros ha genomgått ögonlocksplastik eller ögonlocket operation för att eliminera sina påsar under ögonen och ge dem en nyare och mer ungdomligt utseende.

det här är yttrandet från vissa plastikkirurger som har lagt märke till den dramatiska förändringar i bono, george clooney, och andra stjärnor, som nu är ”annorlunda” enligt uppgift på grund av plastikkirurgi.

u2 sångare bono inte längre är bärande sin solglasögon i dessa dagar och hans öga väskor har försvunnit, att vissa läkare tror att han har gått under kniven nyligen.

dr lucy glancey, ett brittiskt plas nike air max tikkirurg, blåmärken, är en gemensam ”efter” nike air max av ett sådant förfarande som normalt varar i sex veckor.hon sa att det är av den anledningen som bono har gömt sig under de där solglasögon nike air max en på länge.

”jag tror definitivt bono har haft lägre ögonlocksplastik nedre ögonlocket operation som gips täckt i december.han hade säkert en hel del blåmärken i ögonen på den här gången ibland får man inga blåmärken efter operation, ibland får nike air max du blåmärken under bara ett öga, som det ser ut som ett svart öga.en riktig blåtira kan ta upp till sex veckor för att läka, på toppen av litet ärr, vilket förklarar varför bono har varit gömd i solglasögon tills nu, ”glancey sa.

fyrtiofem år gamla clooney är en kändis som ser bra ut nu för tiden.det kanske beror på framgången av hans ”ocean ‘s film serie, andra hävdar att ögonlocksplastik kan vara det främsta skälet varför stilig skådespelare ser inte” trött ”nuförtiden.

clooney själv har skämtat om hans påstådda kirurgi vid två tillfällen.i cannes – cheadle, clooneys motspelare på havet är 13, sa den aktör som han hade bara ett öga.clooney svarade att han ville prova den först och ge den ett test. ”

när intervjuad av julia roberts en oprah winfrey särskilda på oscarsgalan clooney igen skojade om hans ”ögonlocksplastik.” roberts bad skådespelaren vad var den viktigaste förändringen som han gjorde i sitt liv som clooney svarade, ”jag hade mina ögon, ser du inte det?jag tror att det är viktigt att se vaken. ”